Apžvalgos

apžvalgos
apžvalgos
2017. 04. 06

2016 m. komercinio NT rinkos apžvalga

Norime jus pakviesti kartu apžvelgti 2016 m. Lietuvos komercinio NT rinką, kuri šiuo periodu išsiskyrė savo dinamiškumu bei pozityviu augimu.
 
Mūsų komanda džiaugiasi matydama visus teigiamus pokyčius rinkoje. Makroekonominiai rodikliai demonstruoja augimą, kas daro įtaką bendram ekonominiam vystymuisi. Be to, pastebime, kad rinka žengia į aukštesnį profesionalumo lygį kartu su patikimų santykių formavimusi tarp rinkos dalyvių.
 
Dabartinė rinkos situacija primena tarpusavyje susijusių krumpliaračių mechanizmą, kuris funkcionuoja tinkamai, kai visi svarbiausi NT sektoriai ir jų aplinka (makroekonomika, finansai, teisė) vystosi tuo pačiu metu, sąveikaudami vienas su kitu. Tokio tipo augimas yra gerai subalansuotas bei tiesiogiai priklausomas nuo rinkos poreikių, taip išvengiant pasiūlos perviršio ar rinkos sąlygų pervertinimo.
 
Žvelgiant į dabartinę rinkos konjunktūrą, nematome indikatorių, bylojančių apie artėjančią recesiją. Krizės pamokos buvo išmoktos, tad NT rinka yra plėtojama kur kas profesionaliau: rinkos žaidėjai (NT plėtotojai, investuotojai, fondai) sprendimus priima atsakingai, o kiekvieno savo žingsnio įgyvendinimą nuodugniai vertina.
 
Apžvalgą galite atsisiųsti paspaudę šią nuorodą.
 
Susisiekite

Ieškote biuro patalpų / Norite išnuomoti patalpas? Kreipkitės:




+370 676 52580