Naujienos

naujienos
naujienos
2016. 11. 07

B Nordic 26 savo duris nuomininkams atvers jau 2017 m.

Daniško kapitalo investicinę kompaniją „Asgaard Property“ Vilnius sudomino dėl geros makroekonominės situacijos ir palankios investicijų grąžos. Kompanija 2016 m. kovo mėn. įsigijo buvusią „DNB banko“ būstinę J. Basanavičiaus g. 26 ir šiuo metu aktyviai vykdo jos rekonstrukciją, siekiant pastatą pritaikyti šiuolaikinio verslo poreikiams. Kompanija į šį 6.540 kv. m ploto verslo centrą planuoja investuoti per 6 mln. eurų.
Šešių aukštų, dviejų korpusų istorinis pastatas bus pilnai rekonstruotas ir savo nuomininkams pasiūlys modernias inžinerines sistemas (oro kondicionavimo sistema, vėdinimas su rekuperacija, šildymas), o interjeras bus orientuotas į Skandinavišką dizainą, kuris apjungia funkcionalumą ir estetiką. Skandinaviškas dizainas dažnai yra apibrėžiamas, kaip demokratiškas dizainas, nes juo yra siekiama apeliuoti į mases.
B+ klasės verslo centras rinkoje išsiskirs siūlydamas dvi nuomos alternatyvas: darbo vietos nuomą, kuri padės pamiršti visas papildomas išlaidas (komunalines paslaugas, spausdinimo kaštus, administratorės paslaugas ir kt.) bei įprastą biuro nuomos modelį. Verslo centre siekiama suburti panašias vertybes ir darbo principus puoselėjančius verslo atstovus, kas potencialiai skatintų verslo sinergiją, naujų partnerysčių užsimezgimą, o kartu ir veiklos efektyvumo didinimą. Verslo fabrikas B Nordic 26 sukurs kūrybišką, laisvą ir demokratišką darbo aplinką.
Siekiant subalansuoti darbo ir poilsio rėžimą, kuriamos bendro naudojimo erdvės – didelis restoranas su lauko terasa bei kavinė šalia recepcijos, įvairaus dydžio verslo ložės neformaliems susitikimams bei sėkmingam bendradarbiavimui, konferencijų bei susitikimų kambariai, virtuvėlės, dušai, persirengimo kambariai nuomininkams atvykstantiems dviračiais, nemokama dviračių nuoma bei saugus automobilių parkavimas požeminėje aikštelėje. Verslo centro vystytojai siekia sukurti sveiką, natūralią, praktišką ir komfortišką aplinką savo nuomininkams ar tai būtų patalpų nuoma dienai, savaitei, mėnesiui, ar ilgajam laikotarpiui.

Verslo centras nuomininkus kviečia įsikurti jau 2017 m. sausio mėn.

Prisijunkite prie sinergijos!

http://bnordic26.lt/

Susisiekite

Ieškote biuro patalpų / Norite išnuomoti patalpas? Kreipkitės:




+370 676 52580