Naujienos

naujienos
naujienos
2013. 02. 05

Patarimai ieškantiems biuro patalpų

Biuro patalpų paieška yra vienas svarbiausių žingsnių tiek naujoms, tiek jau rinkoje įsitvirtinusioms įmonėms. Nuo pasirinkimo, kokį biurą nuomotis, priklauso būsimi įmonės rezultatai.

Kada planuojate įsikelti? Turite būti apsisprendę, kada Jūs įsikeliate į naujas patalpas – artimiausiu metu, 3, 6 mėn laikotarpyje, ar dar vėliau. Tai svarbu ne tik nuomuojamų patalpų savininkams, bet ir Jums planuojant įsikraustymą.

Kiek planuojate įrengti darbo vietų? Patalpas tikslingiausia rinktis pagal būsimų darbo vietų skaičių. Kai kurias patalpas, kurias iš pažiūros laikome netinkamomis dėl kvadratinių metrų skaičiaus, galima pritaikyti tiksliai žinant būsimų darbuotojų skaičių, tokiu būdu sutaupant.

Biuro plotas. Turite išsiaiškinti norimo biuro apytikslį biuro plotą, atsižvelgiant į būsimų darbuotojų skaičių, kokių papildomų patalpų (susitikimų kambarių, priėmimo) Jums reikės.

Nuomos laikotarpis. Jei patalpos Jums tinka, kiek laiko planuojate jas nuomuotis? Esant ilgesniam (3-5 metai) laikotarpiui atsiranda geresnė galimybė derėtis su savininku dėl kvadratinio metro kainos.

Pageidaujama nuomos kaina. Turite žinote, kiek galite skirti per mėnesį savo įmonės patalpų nuomai. Atsižvelkite ir į būsimus komunalinius ir papildomus mokesčius (fizinė apsauga, patalpų valymas, parkingas ir pan.).


Vieta mieste. Ar Jums yra svarbu, kad Jūsų įmonės patalpos būtų miesto centre? Dažniausiai miesto centre esančios patalpos susiduria su automobilių parkingo problemomis, kamsčiais. Turite tai gerai apsvarstyti.

Biuro pastebimumas. Ar Jūsų naujasis biuras turi būti pastebimas? Ar ruošiatės kabinti iškabą? Ar biuras turi būti aiškiai matomas klientams? Klientų srautas?

Patalpų išplanavimas. Turite žinoti, kokio išplanavimo norite – vientisos erdvės, kuomet visi darbuotojai dirba nesuskirstytoje patalpoje, ar kabinetinėje sistemoje, kuomet biuras yra išskaidytas į atskirus kabinetus.

Patalpų inžinerinės sistemos. Nuspręskite, ar naujajame biure būtinai privalo būti oro kondicinionieriai, kompiuteriniai tinklai, signalizacija.

Bendrojo naudojimo patalpos. Apsvarstykite, ar reikės įrengti bendrojo naudojimo patalpas – priimamąjį, pasitarimų kambarį, virtuvę, poilsio kambarį, archyvą.

Automobilio parkavimas. Kiek reikės automobilio parkavimui vietų?

Išsiaiškinus visus šiuos kriterijus, galima susidaryti aiškesnį ieškomų biuro patalpų vaizdą ir sutaupyti daug  laiko nesiblaškant prie netinkamų variantų.

Biuro patalpų paieška beieškančiajam yra nemokama paslauga, moka – patalpų savininkas. Kreipkitės į mane, pasiūlysiu Jums geriausius galimus biuro patalpų nuomos plotus. Tikiu, kad rasime tinkamą variantą.

Susisiekite

Ieškote biuro patalpų / Norite išnuomoti patalpas? Kreipkitės:




+370 676 52580