Naujienos

naujienos
naujienos
2013. 05. 31

Naujas verslo centras Vytenio gatvėje

Vilniaus biurų rinką po poros mėnesių papildys naujas verslo centras. Bendrovė „Realinija“ baigia rekonstruoti 1956 m. statytą pastatą, kuriame anksčiau veikė elektrotechnikos gamyklos „Elfa“ valgykla, ir nuo vasario ieškos nuomininkų.
„Pastatą įsigijome praėjusių metų pradžioje iš bendrovės, kuri jau buvo pradėjusi rekonstrukciją, bet neturėjo pinigų jai užbaigti“, – pasakoja Kęstutis Graužinis, „Realinijos“ vadovas. Anot jo, tai bus B+ klasės verslo centras, pritaikytas nuomininkams, važinėjantiems dviračiais.

„Tie, kas važinėja dviračiais į darbą, paskui neturi, kur jų padėti. Mes pastatėme dviračių stovus pastato viduje, jie stebimi vaizdo kameromis. Taip pat įrengėme dušus, persirengimo patalpą“, – kalba p. Graužinis. Bendras verslo centro plotas – 2.200 kv. m. Investicijos į pastato rekonstrukciją ir įrengimą siekia 6,5 mln. Lt.
Anot p. Graužinio, rekonstruodama seną pastatą bendrovė siekė, kad jis būtų ekonomiškas. „Pastato sienos storos, dar papildomai jas apšiltinom ir sudėjome labai brangius langus su dvigubu stiklo paketu. Manau, kad už šildymą, o vasarą už patalpų šaldymą reikės mokėti mažiau nei daugelyje stiklinių biurų pastatų“, – teigia p. Graužinis. Su šiuo projektu „Realinija“ debiutavo kaip NT plėtotoja. Pabaigusi verslo centrą Vytenio
gatvėje, bendrovė planuoja rekonstruoti dar vieną pastatą.
„Turime įsigiję objektą Vilniuje, Santariškėse – jau esame parengę detalųjį planą. Ten irgi ketiname įkurti nedidelį verslo centrą“, – sako pašnekovas.
Šaltinis: Veslo žinios
Susisiekite

Ieškote biuro patalpų / Norite išnuomoti patalpas? Kreipkitės:




+370 676 52580