2014 metų biurai Vilniuje – praktinis žvilgsnis į juos

 2014 metų biurai Vilniuje – praktinis žvilgsnis į juos

2014 metais Vilniaus komercinio nekilnojamojo turto rinka pasipildys 2 naujais pastatais. Vienas jų  - šiuo metu jau oficialiai baigtas – Grand Office, kuris NT rinką papildė kiek daugiau nei 10.000 kv.m. ir yra pirmasis A klasės energetinio naudingumo biurų pastatas ne tik Vilniuje, bet ir Lietuvoje. Kitas, 2014 metų gruodį planuojamas baigti statyti  K29 A klasės verslo centras, kuris rinką papildys dar 14.250 kv.m.

Žvelgiant iš praktinės pusės, senesnės statybos verslo centrų turbūt net nereikėtų lyginti su naujais dėl poros pagrindinių priežasčių:

  1. Naujai pastatytuose verslo centruose biurai racionaliai ir patogiai išplanuojami, juos pritaikant prie kiekvieno kliento poreikių. Dėl šios priežasties klientai nėra ribojami biuro išplanavimo ir interjero dizaino klausimais. Tai vienas didžiausių privalumų, kadangi senesniame verslo centre ar administraciniame pastate, kur prieš tai jau buvo įsikūrusi kita įmonė, retai kada atliekamas kapitalinis patalpų remontas, o ypač patalpų perplanavimas. Jei remontas visgi atliekamas, tokiu atveju klientai dažniausia turi padengti bent dalį remonto išlaidų.
  2. Naujuose biuruose yra įdiegtos šiuolaikinės ir efektyvios patalpų vėdinimo,  kondicionavimo ir šildymo sistemos, kurių dėka verslo centrų nuomininkai gauna mažesnes sąskaitas už komunalinius ir kitus mokesčius.

Bene didžiausias skirtumas tarp naujo ir seniau pastatyto verslo centro: nuomos kaina, kuri paprastai yra šiek tiek aukštesnė, bet reikėtų įvertinti tai, kad naujas daiktas visada brangesnis už naudotą.

Susisiekite

Ieškote biuro patalpų / Norite išnuomoti patalpas? Kreipkitės:




+370 676 52580