Nėra reikalavimus atitinkančio biuro. Ar tikrai?

TEMA: Nėra reikalavimus atitinkančio biuro. Ar tikrai?

Situacija: Pradėjus bendrauti su klientais situacija nepasirodė sudėtinga. Visgi pirmas žvilgsnis buvo klaidingas. Pradedant dirbti kartu su klientais aptarėme visus jų patalpoms keliamus kriterijus. Tuomet sudariau  sąrašą pastatų, atitinkančių esminį kriterijų – pastato fasado reprezentatyvumą. Su klientais atrinkus tinkamus variantus, pradėjau tuose pastatuose ieškoti tinkamo ploto ir išplanavimo biuro.

Problema: Pradėjus ieškoti biuro numatytuose pastatuose pirmiausia susidūriau su problema, kad daugumoje iš jų nebuvo reikiamo ploto biuro, nekalbant apie tinkamą biuro išplanavimą.

Sprendimas: Su klientais apžiūrėjome keletą biurų, kurie galėjo pasiūlyti reikiamą patalpų plotą, bet iš jų netiko nei vienas. Pasiūliau neapsiriboti tik tais pastatais kur yra reikiamo ploto biurai, esant poreikiui, pastatų savininkai yra linkę spręsti kylančius klausimus ir keisti nemokius klientus ar apjungti keletą laisvų biurų. Šiuo atveju būtent taip ir buvo padaryta. Kadangi pastato savininkų biuras buvo šalia tuščio, bet klientams per mažo ploto biuro, savininkai sutiko savo biurą perkelti į kitą laisvą biurą esantį jų pastate ir apjungti du biurus, taip juos pritaikant klientui.

Viktorijos komentaras: Biuro paieškos procese būtina turėti omenyje, jog didelė dalis sąlygų yra derybų objektas. Bendradarbiaudami su brokeriu, gausite tiek naujausią rinkos informaciją, tiek pagalbą derybose su patalpų savininku. Nekilnojamojo turto brokeriai nuolatos bendrauja ir žino biuro patalpų savininkų galimybes ir pozicijas kažką keisti pagal kliento poreikius.

Susisiekite

Ieškote biuro patalpų / Norite išnuomoti patalpas? Kreipkitės:




+370 676 52580