Nutrūkusios derybos. Ką daryti toliau?

TEMA: Nutrūkusios derybos. Ką daryti toliau?

Situacija: Šį kartą pagalbos kreipėsi patys patalpų savininkai. Per mėnesį turėjome surasti aukštus kliento poreikius atitinkantį biurą.

Problema: Vieni iš patalpų savininko nuomininkų plėtė savo veiklą, o pagal sutarties sąlygas esant tokiam atvejui, savininkai turi perleisti savo patalpas. Turto valdytojai  per mėnesį turėjo atlaisvinti biuro patalpas ir persikelti į naują biurą, kurį reikėjo surasti greitai.

Sprendimas: Su klientu susitikome, aptarėme visus galimus pasirinkimus. Sekančią dieną susiorganizavome apžiūrėti pora biurų. Vienas iš biurų atitiko kliento poreikius ir su minimaliais pakeitimais buvo nuspręsta nuomotis apžiūrėtas ofiso patalpas. Klientams išsiuntėme nuomos sutartį. Apsitarus dėl visų sąlygų  sutarėme laiką pasirašyti sutarčiai. Tačiau patalpų savininkas pradėjo vilkinti laiką ir galiausiai nusprendė nepasirašinėti sutarties su klientais. Visą darbą teko pradėti iš naujo. Tačiau kliento poreikius atitinkančių laisvų biurų tuo metu pasiūlyti negalėjome. Kadangi klientas laiku nesusirado naujo biuro, jam teko sumokėti baudą, už sutarties su esamais nuomininkais nevykdymą ir kuriam laikui pasilikti esamose patalpose.

Viktorijos komentaras: Esant situacijai, kai dėl vienokių ar kitokių priežasčių staiga nutrūksta derybos, svarbu reaguoti greitai, tačiau net ir greitas reagavimas nepadeda jei tuo metu rinkoje nėra kliento poreikius atitinkančių biuro patalpų. Kita vertus, kiekvieną situaciją būtų paprasčiau išspręsti jei patys klientai persikėlimo į kitas patalpas veiksmą įvertintų kaip sudėtingą procesą, kuris dažniausiai užtrunka ilgiau nei pora savaičių.

Susisiekite

Ieškote biuro patalpų / Norite išnuomoti patalpas? Kreipkitės:




+370 676 52580