Naujienos

naujienos
naujienos
2017. 03. 01

Biuras Senamiestyje – prabanga ar tik papildomi kaštai?

Aktyvi verslo centrų plėtra mieste nuomininkams sukuria vis daugiau alternatyvų renkantis biurą. Miestas nuolat pasipildo naujomis, moderniomis biuro erdvėmis aplinkiniuose rajonuose, tačiau Vilniaus Senamiestis, nors dažnai ir problemiškas, išlieka viena paklausiausių teritorijų potencialiems nuomininkams.

Biuras Senamiestyje dėl savo vietos ir riboto pasirinkimo, be abejo, išlieka prabangos ir prestižo simboliu. Vieta Senamiestyje sukuria išskirtinumo jausmą,  o pastatas dažnai po tam tikro laiko pradedamas asocijuoti su įmone ar jos veikla. Patalpų nuomininkai gali kūrybiškai įsirengti netradicinio išplanavimo erdves bei mėgautis istorinio Senamiesčio vaizdais, atsiveriančiais pro jų langus. 

Be abejo, išvardinti privalumai turi savo kainą. Žemiau pateikiami neigiami efektai įmonei nuomojantis biurą Senamiestyje:

  • Sąlyginai aukšta nuomos kaina;
  • Dideli komunaliniai mokesčiai;
  • Automobilių stovėjimo vietų trūkumas;
  • Transporto spūstys piko metu;
  • Apribojimai reklaminei iškabai.

Visgi, ši eilė trūkumų nesumažina nuomininkų poreikio įsikurti centrinėje miesto dalyje. Tą byloja aukštas patalpų užimtumo lygis bei didelė paklausa biurui centrinėje miesto dalyje. Ši paklausa bei itin ribota pasiūla administracinių patalpų savininkams sukuria palankias sąlygas savo patalpas realizuoti už aukštą nuomos kainą bei sukurti sau palankias nuomos sąlygas.

Įvertinus pagrindinius aspektus, peršasi išvada, kad biuro nuoma Senamiestyje turi atitikti kompanijos profilį. Tai aktualu įmonėms, kurių biuras galėtų tarpti jų vizitine kortele ir taip reprezentuoti juos. Šiuo atveju aukštesni nuomos ir patalpų palaikymo kaštai turėtų būti kompensuojami intensyvesniais ir kokybiškesniais potencialių klientų srautais, gerėjančiu įmonės įvaizdžiu bei žinomumu rinkoje. 

Susisiekite

Ieškote biuro patalpų / Norite išnuomoti patalpas? Kreipkitės:




+370 676 52580